Jogging

Hi,

lately I´ve been checking up with my self and my own health. With Both eating more healthy, being more active and quitting my bad habits. Its been this two week journey which have been surprisingly easy.

So I am not either fat or skinny, I am mostly skinny, and have never believed in working out to get muscles. I am active to take care, not change. My body is good enough as it is. And for me to start training 7 days a week would mean that I had to do a lot of follow ups at the doctors office to make sure my levels was good.

But, going for a jog/walk almost every day is good. It is amazing. I´d never thought that I coud keep it up, but now I have the motivation to do it. And so can everyone! Or not, because today it is as if everyone is set to train to become the next Arnold and front all the fitness magazines, and if you´re like me and don´t have the motivation to do THAT I would advice one 30 minute jog/walk every day to every other day it helps on the mind and body!

Todays Question: Do you jog/train or walk?

_Morten


/Norsk under/


Hei,

Har vært veldig på det å komme i bedre takter nå og har sluttet med dårlige vaner og har begynt å spise bedre og sunnere, jogge eller gå flere ganger i uken og faktisk bevege meg, hah!

Jeg har en kroppsbygning som er hverken tynn eller stor, jeg er ikke stor eller feit, men jeg kan heller anses som liten. Etter jeg har begynt å bevege meg litt mer og faktisk ta vare på kroppen har jeg sett at jeg ikke kommer til å gjøre dette hver dag. jeg vil fktisk ha tid til å gjøre det jeg vil og ikke flytte på alt for å få til en joggetur eller trene på noe annet. Jeg tror på alt med måte.

Men det å trene, jogge eller gå i en halvtime hver dag er bra, bare litt bevegelse i 30 minutt kan anses som en treningsøkt. Ikke alle må bli den neste Arnold og havne på forsiden på alle helse og trenings magasinene i hele verden. Men en ting skal sies, det å faktisk bevege seg hjelper på kropp og sjel!

Dagens Spørsmål: Jogger, trener eller går du?

_Morten

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s