Summer vibes!

English below!

For en fantastisk dag! Wow! I går var dagen hvor jeg føler sommeren endelig startet. Jeg sitter nå å planlegger sommereisen og ser om det blir innenlandferie eller utenlandsferie. Har minst 20 reisemål jeg kunne tenkt meg å reise til for å ta bilder, oppleve og ta mer bilder.

Har ett oppdrag om å ta flest mulig brukbare bilder. Eller helst over brukbare og faktisk fine bilder. Sitter nå å ser på tur til Lofoten, har aldri reist nord i landet og skal tilbringe nesten et helt år med base i Oslo. Har reist både sør og øst i landet og sett det jeg føler jeg må se. Så enten nord i landet eller Spania eller Europa. Det kommer vel for det meste an på pris på fly og hotell. Vil helst ikke bruke så mye på en vanlig reise nå.

Ellers så var dagen ganske vanlig. Var for det meste hjemme. Var ute hele dagen, tok bilder for søsteren min. Hun har en collab gående som du kan sjekke ut her! Tok og bilder til Instagrammen min. (Øverste bilde)

Litt senere på dagen kom en kompis som skulle hjelpe til med å ta bilder av båten til min far, som jeg hadde lovet at jeg skulle ha tatt for lenge siden.  Det endte opp i en times lang tur rundt om i området der vi tok en del bilder av alt og ingenting.

Dagens Spørsmål: Hvor skal jeg reise?

Takk for at du leser!

_Morten

Båt

English:

What an amazing day! Wow! Yesterday was an amazing day, for me the first day of summer. And that because of the day today. Not warm not cold. These days I’ve been looking at places to travel to. I’m really unsure of where I should travel to. Have been thinking about Lofoten if I am traveling inside Norway. It is probably easier that way, cause I have to end up in Aalesund anyway, but I dont know. If I am traveling outside Norway I’m thinking something like Spain or Europe, haven’t quite figured it out yet.

I am on this mission to take a lot of useable photos that i can post to this blog or one of my Instagram-accounts. I’ve been traveling a lot in Norway and been in Oslo too many times these last years, and I am moving to Oslo in august so no need to check it further out right now. And Kristiansand, south of Norway, is a place that I’ve been a couple os times. Really nice place, and looks like the rest of the South end of Norway.

Yesterday in its self was kind of just like any other day, just a lot of sun, boating and photos. I had my sister over and helped her take some photos for a Instagram collab she has going right now, check her profile out here! We also took a photo for my Instagram, which is one of my favourites so far! (Top photo)

Later in the day a good friend of me came to help me take photo of my fathers boat, which resulted in a boat trip up the coast and got to shoot some amazing photos that I’ll post on Instagram!

Todays Question: Where Should I Travel to?

Thank you for reading!

_Morten

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

4 kommentarer om “Summer vibes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s