Deadpool 2

Hi,

after these past two days of drinking with friends and just celebrating it was nice to relax for a change. Didn’t drink much, since I had to wake up both days functioning like a human being. And today it came, the day to take a «day off». Been working for hours with this page as well as photos that I’ve taken for others.

So, I sat outside editing photos, might not be the smartest move I’ve done this week… Got a decent sunburn…

Had some movie-tickets the premiere of Deadpool 2 so had to rush over to watch that one. Oh damn….

Deadpool 2 review without spoilers:
It is an awesome movie that to me impresses on so many fields. It gives so much more than the DP that we already know and cherish (Somtimes love and cherish…). The CGI and all the effects put in to the movie seems right and give you a good movie. The jokes in the movie is hilarious! He takes on to joke about Green Lantern and many other characters from the X-men universe, Marvel and DC comics, he breaks the fourth wall and is incredible. It is a 6/6 from me!


Have you seen Deadpool 2 yet? 😀


 

_Morten


 

 

Hei,

etter å ha hatt to dager med sus og dus var det fantastisk å slappe av! Var ute med venner både 16. og 17. mai. Har tatt det roligt begge dagene ettersom jeg er svært interresert i å fungere dagen etterpå… Så idag var dagen for å ta det me ro. Har jobbet med nettsiden her og gjort klart til å starte med å legge ut bilder jeg tar, har tatt alt for mange bilder nå som jeg må få ut en plass.

Satt ute å redigerte bilder og jobbet med nettsiden, som gjorde at jeg fikk en god del sol. Litt for mye etter min mening. Etter dette var det rett på kino og som bildet viser, Deadpool 2.

Etter min mening en fantastisk film! Er imponert av alle karakterene og sammensetningen av hele filmen. Det er en komedie som får en hver film-entusiast til å smile! Mye gørr og blod må en nesten bare rekne med når Ryan Reynolds får fritt bord, mange gode vitser både om han og andre, derav en mot Green Lantern…. Ingen spoiler der 🙂 Er du i stuss om du skal se den så vil jeg anbefale deg å se eneren en gang til først for å se om du tåler to timer+ med enda mer og enda grovere vold. Terningkast 6 fra meg!

Etter filmen bar det rett ut for å ta bilder. Vi gikk over alt for å finne de beste plassene å ta bilder. Tror noen av de kommer på Instagram-kontoen min i løpet av helgen eller uken!


Har du sett Deadpool 2? 😀


 

_Morten

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s