Søndag

Hei,

våkna idag og hadde søndagsfølelse… eller en dagen derpå følelse uten like… Det skal sies, jeg var ikke ute igår, klarte så vidt å drikke to øl.

Hadde besøk av naboen igår der jeg lagde litt snacks i form av Nachos. Bare for kos, ettersom målet ikke lenger er å gå ut i helgene. Ikke det at jeg ikke drikker eller skal drikke fremover, men har ingen ønske om å gå ut på uteplassene å drikke.

Må snart feire bursdagen min og som er i starten av Juni. Sitter å lurer på å kombinere den med en avskjedsfest eller noe mer midt i sommer. Prøve å få til noe kjekt der, med musikk, kansje en Jam eller noe, med litt mingling etterpå. Dette må planlegges.

Ettersom jeg har fri imorgen tenker jeg å ta en lenger tur idag opp på et fjell å filme litt og ta litt bilder. Trenger litt nye bilder til @photobymorten-profilen min.

_Morten

Dagens spørsmål: Hva skal du neste uke?

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s