Helg er helg!

Hei,

For en fantastisk helg!

Denne helgen har jeg kun tatt meg fri til å slappe av. Har hatt de noen hektiske uker nå og det og få helgen til å slappe av og hente inn søvn er fantastisk. Har jobba litt denne helgen. Har tatt noen promo-bilder til ett firma som forhåpentligvis blir brukt snart, eller så snart jeg får sendt dem avgårde.

Er ganske rart å publisere et innlegg som jeg gjorde i går som sier så mye om en, det må vell leses for å forstås. Og med dette innlegget her vil jeg si en ting og den er: Mye kan sies om denne bloggen eller hva det er, jeg har faktisk tenkt til å starte denne lenge. Men først nå har jeg tatt til meg motet å gjort det.

Vil du lese gårsdagens innlegg trykk her.

Jeg har svært mye å fortelle om, og måten jeg kommuniserer best på er visst jeg får litt tid på meg og får skrive om det. Og dessuten, hva har det og si. Jeg ønsker at folk diskuterer det jeg skriver og mottar gjerne tilbakemeldinger om de er gode eller dårlige.

Hvordan har helgen din vært så langt? 🙂

_Morten

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s