Takknemlig!

Hei,

Fantastisk å se så mange som tok turen inn på siden igår! Helt utrulig! Takk Takk. Det kommer til å stå mye om mangt innpå her, så håper noen av dere kunne ønske dere å følge bloggen fast! Visst ja, nederst til høgre på PC og nederst på Telefon så er det en plass en kan legge fra seg mail-adressen sin, der får en varsler om når jeg legger ut nye innlegg.

Og bokmål? Hvorfor skriver jeg på bokmål? Ingen bestemt grunn, det kan endre seg etter hvert, men akkuratt nå føler jeg at det er det som er mest rett!

For meg å se at så mange tok turen I går var helt fantastisk, antallet lesere ganget seg med nesten hundre! Fantastisk og igjen takk!

Håper alle har hatt en fin helg! Jeg brukte dagen igår på å ferdigstille et prosjekt med produktbilder. Litt godt å ha så mye variert en driver med om dagene! Har forøvrig en film som skal ferdigstilles til onsdag, blir spennende! Det er den jeg har snakket om i et annet innlegg, det kan du lese her. Filmen som skal ferdigstilles er av det persolige slaget, og jeg har vell sagt at den ska publiseres her, så da må jeg nesten gjøre det!

Hva er egentli historien med stemmen min? Jo, for 9 år siden gikk jeg gjenom en operasjon i svelget i luftveien mellom munnen og nasen. Der mangler jeg litt muskelmasse, slik at hver gang jeg sier M og N så ødelegger jeg for det som kommer etter. Og, det er alltid åpent. Når du ikke sier M og N så stenger du av for nesen, slik luften går ut munnen. Det gjelder ikke for meg, her er det fri flyt med luft hele tiden.

Grett er det, det trenger nå ikke alltid å være så gale. Men…. Opp gjennom tidene så er dette noe folk har gjort meg svært oppmerksom på. Det er nå grett at jeg var uforståelig før operasjonen, men en skulle jo tro at når en går gjennom noe så forferdelig som den operasjonen at folk skulle gi seg? Ikke akkuratt. Mine nærmeste venner sier de ikke merker noe til det lenger, jeg skal stole på de på det, men det å få kommentarer selv i voksen alder svir litt. Det sitter ikke så djupt lenger, men det svir.

La oss si at du er ganske sikker på deg selv fordi du har trent å du selv syns du har fått bra resultat, så spør noen om du har slutta å trene, da svir det kanskje litt. Og hva skal jeg gjøre for å bli bedre? Jeg skal prøve å få i gang arbeidet mot en ny operasjon, noe lignende som jeg gjorde, men vil tro at det ikke er så omfattende og smertefullt.

Men hallo, ingenting av det er farlig av noe slag, det er det som er så flott, jeg bestemmer om jeg vil gjøre noe med det og når det skal gjøres. Jeg vil egentlig bare opplyse om at ja, det å snakke er ikke det enkleste jeg vet om på grunn av dette, å når jeg føler folk dømmer eller er vanskelige så blir problemet bare større. Kansje gjør jeg alt bare verre ved å skrive det her, men hah, la oss se…

 

_Morten

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s