Dagen i går!!!

Hei,

Dagen i går kom brått på! Hah, og håpte den ikke skulle komme. For i går markerte vi slutten på denne epoken av livet mitt. Ten Sing Bømlo har i 6,5 år vært min andre hjem, hvor jeg har kunnet komme å gå, lære, vokse og se andre vokse. For det samværet en har dr er så skjeldent.

KFUK-KFUM og deres arbeid har fra dag en hjulpet meg med det å vokse til den jeg er i dag. Jeg kom inn som en meget usikker 14 år gammel gutt. Det hele begynte i konfirmasjontiden med Varden. Annenhver fredag i en god stund, det var vell to år, helt til jeg så startet i Ten Sing. Der jeg fortsatt, til den dag i dag, er.

Meg 2.jpg
F.v Sigbjørn Næsse, meg, John Kåre Torkelsen.

Hvor skal jeg begynne?

Rett før jeg gikk inn dørene var jeg usikker, visste ikke helt hva det var jeg hadde havnet opp i. Jeg kom nok til å mislike det fra første stund. Men, var det virkelig slik? Nei. For alle jeg møtte var hyggelige, inkluderende mennesker som kun ville være der fordi de hadde de kjekt. Så kom jeg, jeg hadde kun Varden å se tilbake på, hvordan skulle dette gå? Kom jeg til å passe inn?

Og det skulle bli det beste som har skjedd meg. Folkene, opplevelsene, festivalene, alt var så inkluderende. Jeg har fått venner der som jeg kommer til å ha ut livet! Jeg har fått vært leder, spilt musikk, vært filmer i Estland, filmet konserter, vært i planleggingskomiteer og gjort det som kan gjøres rundt arrangermang. En rekke opplevelser som har vært helt fantastiske, som har gitt meg så mye!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Musikken fikk et startpunkt. Da bandet som var skulle slutte fikk jeg en gyllen mulighet til å prøve meg som gitarist. Hah, og jeg var helt forferdelig. Ingen diskusjon på det. Det er noe vi har ledd mye av i det siste. Men den mestringsfølelsen jeg fikk var større enn noe. Musikken fikk meg gjennom mange vanskelige tider og har hjulpet meg opp og frem.

Hver sommer i de siste årene har KFUK KFUM arrangert store festivaler. Første gang jeg var på TT var i 2011, siste gang jeg var, var i 2015, så i 2017 var jeg på Spekter. I 2013 fikk jeg reise som voksenleder, eller ungdomsleder, på konfirmant-leir.  Jeg var med som leder for en liten gruppe fra Ten Sing Bømlo. I årene etter har jeg reist som leder for like store grupper. 6 år på festivaler med alt mulig innhold og underholdning. Helt fantastisk!

Fellesskap med stor f! For jeg har fått gleden av å reise på ulike seminarer, workshops, leirer og kurs innenfor KFUK-KFUM og kan si med stor sikkerhet at det varme inkluderende samfunnet en ser i KFUK-KFUM i hele landet er noe man må ta vare på, og til det så trenger vi deg! Det handler ikke om hvor du er, hvor du kommer fra eller hvor du skal, vi trenger DEG.

Så til alle jeg har møtt i KFUK KFUM, alle som har gitt meg ett smil eller ett komplimang, alle som hver dag står opp for andre, som står på for dette vi har, så setter opp arrangementer som springer Global-løp, som spør om hvordan en har det, band-leder, tekknikker eller mamma og pappa, TAKK! For dere er heltene, de som står på, de som står opp for at folk skal få være seg selv, for den en er! Takk! Takk for at KFUK KFUM hjelper så mange, løfter opp og viser vei!

Til Ten Sing Bømlo:
Tusen takk for alt vi har fått til, for alt vi har gjort, alle konsertene og alle reisene. Det har vært helt fantastisk, tiden har gått alt for fort, og jeg skal gjøre alt for å komme tilbake så mye som mulig! Det kommer en film som går ut på ca det som har blitt skrevet her og litt mer, så den kommer! Takk for disse årene! (: John Kåre og Sigbjørn, spesielt takk til dere!

Hva skjer så til høsten? Da er det Ten Sing Norway, og for å ikke si for mye om det så tror jeg det blir helt sjukt fantastisk!

 

_Morten

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s