Starten på det nye!

Hei,

Har utsatt dette innlegget litt ettersom jeg trengte ett par dager til litt omstilling og fokusering på helt vanlige ting. Helt sjukt å tenke på at starten på det nye er NÅ! En kan alltid utsette ting, men visst en ikke gjør det en vil når en vil det, så hvorfor ikke bare GO FOR IT?

Og nå sitter jeg i en bil på vei til en plass. Vi har ikke helt funnet ut av hvor vi skal. Det hele startet med at jeg ville ut på tur, så jeg ringte til en kompis å sa at jeg kjøper inn ett telt så reiser vi en plass å filmer litt og finner på hva vi skal og hvor vi skal på veien.

For hvorfor skal en planlegge alt til punkt å prikke? Hva er nå vitsen med det? Hah, litt galskap må en jo ha! Så vi er på tur med utstyr fra Biltema, ikke sponset. Men grunnen til at det ble Biltema er prisen. Det er billigt og det fungerer.

Så hva har jeg gjort de siste dagene? Jeg var å handlet dette igår, torsdag var en rolig dag, tok litt bilder og var å snakket med en kollega om litt prosjekter som vi har gående nå, som jeg må huske å få sendt til han.

Håper å begynne å poste på Youtube snart! Har filmet en del så det kommer nok noe snart! Yes! Håper alle har en fantastisk helg!

_Morten

Genser: Viking Of Norway

Reklamer