Ett mål med mening!

Hei,

Jadda! Turen har vært helt fantastisk! Vi fant ut av hvor vi skulle gå opp da vi kom til Halsnøy, etter at vi hadde kjørt på en tilfeldig ferje, vi hadde faktisk ikke peiling på hvor vi skulle ende opp på denne turen. Men, alt gikk bra! Vi endte opp på Bremstølen, et fantastisk fjell to svinger fra Husnes Sentrum. To timer opp, mye mygg og en fantastisk utsikt. Det fine med å gå oppp på slike fjell er å få se utsikten og all den friske luften! Vi hadde regn hele natten, så vi lurte litt på om teltet kom til å holde, eller om det var tett.

Hadde en fantastisk frukost i dag! REAL Turmat leverte i dag og! Til kvelds i går var det Pasta Bolgnese og i dag til frukost var det Kylling og Karri, helt fantastiske måltid! Aldri hadde jeg trodd at tørket mat kunne smake så godt men det der var godt! Nesten sånn at jeg kunne hatt det til middag en gang iblant. Haha.

Ahah

Var å gikk litt rundt teltplassen i dag å tok litt bilder å filmet litt så gleder meg stort til å komme hjem å redigere alt. Desse bildene her var berre sånn jeg fikk redigert nå på vei hjem, men har en del flere jeg vil vise. Video, eneste jeg kan si er at, ja, jeg skal redigere en eller to filmer av turen, men når og om de kommer ut med det første vet jeg ikke. Skal gjøre mitt beste for å få de ut men jeg har en travel uke i vente med mye å gjøre så det blir nok ikke den kommende uken.

Så vil jeg si takk for at dere leser! Denne bloggen er for meg mer en drivkraft for å få gjort nye ting, se tilbake på det gamle og fortelle om hva jeg syntes er viktig. For noen uker siden kunne jeg aldri gjort dette, så en dag bestemte jeg meg for å begynne å jogge, og nå har jeg gjort det ingen trodde jeg kom til å gjør, legge ut på en tur med telt, og visst jeg har klart det så kan du og!

Håper dere har hatt en fantsatisk helg!

_Morten

Her var vi:
Visit Sunnhordland

Reklamer