Behovet for en rolig dag…

Hei,

Etter en slik helg har jeg virkelig hatt behov for en rolig dag og to. En dag der jeg får gjort litt andre ting. For uansett hvor mye man slapper av når man er på fjellet og får nytt utsikten, eller om en er på stranda og soler seg så bruker en energi. Og nå i sommer skjer det mye, mye forandring og mye reising ser det ut for.

Jeg har kun en viss mengde med «sosial energi» på tanken. Jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier dette, men det å få ett avbrekk fra alt med Netflix og en bøtte med noe usunt, litt brus i glasset og bare slappe av, legge vekk telefonen å leve seg inn i hva enn skjer på skjermen, er viktig! For i dag skal alt skje i en slik fart, en skal alltid finne på noe, alltid gjøre noe. Det finns alltids en fest, en vennegjen som finner på noe, en fotballkamp en kan se eller en kafé å besøke, men hva med å slappe av?

For visst jeg er med folk hele tiden, ja da går jeg tom for ting å snakke om, jeg mister rett og slett konsentrasjonen på den andre personen for jeg har så mye jeg skulle ha gjort utenom. Kanskje jeg bare sier at jeg har mye jeg skulle ha gjort? For det er jo ikke akkuratt som om alt jeg gjør er like nødvendigt, men gjer gjør ting fordi jeg liker å gjøre det. Eller, jeg liker ikke alt det jeg gjør nå, men jeg liker resultatet mer enn jeg misliker faktumet å gjøre det. Men jeg mister ikke interessen i folk, jeg trenger bare en pause for å holde konsentrasjonen oppe, slik at når jeg er med folk, så broker jeg tiden min på dem.

Men hva tenker du? Hvor ofte trenger du å kvile? Hva serie ser du på for tiden? Gi en lyd i kommentarfeltet så skal jeg gledelig svare! 🙂

_Morten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s