Sommerens første video!

Da var det i gang! Og den glade nyhet er at det er enda en video på vei!

Etter å ha redigert en hel dag bestemte jeg meg for å bare legge den ut. Jeg satt å klipte å limte på denne i alt for mange timer og innsåg at dess mer jeg gjorde dess mindre av det jeg ville vise kom frem.

Det kommer nok en ny video i uken der jeg svarer på litt spørsmål som kommer litt uten denne video-serien som jeg skal lage i sommer fra alle reisene og litt av det jeg driver med. Men det kommer til å komme mye på Youtube og Facebook. Skulle egentlig lage denne IG-TV vennlig men det ble ikke noe av ettersom jeg måtte ha gjort om på så mye i filmen for å få frem det jeg vil få frem.

_Morten

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s