Tre uker til avreise!

Hei,

for en fantastisk dag det har vært! Har brukt dagen til å være på jobb å slappet av hjemme. Har brukt dagen på å se gjennom litt jeg har skrevet disse siste dagene da jeg ikke har lagt ut et spesifikt innlegg.

Men ja, planen for i sommer er nesten helt ferdig, reiser om tre uker til Kristiansand der jeg skal være i ett par dager før jeg reiser til Oslo for å ta toget mot nord der jeg sikkert kommer til å hoppe av toget på de plassene jeg helst vil se, tar nok med meg ett telt å litt teltutstyr så jeg slipper å betale for dyre hotellrom. Tanken er å være på reis i to uker før jeg skal på et kurs i Ålesund-området.

Og hvorfor skal jeg ut på en sånn reise å se hele landet? Jo, for jeg har aldri sett landet lenger nord enn Ålesund, og nå er det på tide. Har i det siste kunnet slippe ned skuldrene på en helt ny måte å bare gjøre ting, ikke tenke på hvordan folk ser på en. Og der er helt fantastisk.

For en ting jeg har lært i det siste er at visst en skal la seg begrense av noen så er det kun en person som taper på det, og det er deg/meg. Og jeg vil ikke la meg begrense lenger. Det som er verst er at jeg har i alt for lang tid trodd at folk har tanker om meg, så jeg har presset meg selv ned. Kanskje stemmer tankene jeg har, kanskje ikke, men det er ganske kjedelig å sitte hjemme å ikke gjøre noe. Så, jeg har bestemt meg for å lage flere videoer, lage flere tekster, som i lang-tekster, jobbe mer kreativt med bilder og presse mer ting ut på denne siden og på internettet generelt. For…

Jeg har gått i nok motbakker til å skjønne at visst jeg bestiger ett par til så kommer jeg sykt langt! Og etter denne helgen har jeg mye mer å gå på! Og du, det er ikke slik at jeg kommer til å gjøre en helomvending i livet mitt, men etter denne helgen, hvor jeg har fått hørre litt dritt bli slengt om meg ser jeg at uansett hva jeg gjør, uansett hva jeg sier, så kommer folk til å ha en mening om det. Så nå er tiden for å gå ut å gjøre ting.

Det er så løye å se på bildet jeg valgte, en hver motbakke fører til en ny plass, og uansett hvor dårlige dager jeg har nå så vet jeg med meg selv at jeg har kommet svært langt, jeg vet ikke hvor langt jeg har kommet for jeg vet ikke hvor jeg ender eller hvor jeg skal her i livet, men jeg sikter opp. Opp mot stjernene, hørres kanskje dumt ut, men skal du tro det du ser på internett så er det det eneste som hjelper.

_Morten

Hvor skal du reise i sommer? Svar gjerne i kommentarfeltet under 🙂

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s