Hvor vil jeg med musikken?

Hei,

har hatt en rolig helg nå og har fått slappet av. Var en tur i studio i går og tok opp en hel sang som nå er til miksing, blir spennende å se hvordan den blir. Så helgen har vært rolig. I dag har jeg vært ute hele dagen og tatt bilder og filmet litt til ett lite prosjekt jeg vil bli ferdig, har og tatt en hel del bilder som jeg redigerer nå, så de kan du finne her.

Det å sitte i studio å kun ha den ene rollen med å ta opp musikk var litt rar, jeg skulle i hovudsak kun passe på at alt hørtes bra ut og at det som ble sendt til miksing var ganske rett frem det som skulle brukes.

Men det å få jobbe med musikk igjen, noe det har blitt litt mer av i det siste, er helt fantastisk. Jeg kunne godt tenkt meg å jobbet mye mer og fått øvd to timer til dagen igjen, for det var helt fantastisk, det å kunne få fokusere så mye på en ting å spille så mye… Det er jo ikke at jeg ikke har tid lenger, jeg bruker jo bare tiden på andre ting.

Har jo flere «baller» i luften nå, med denne bloggen, ett par musikk-prosjekter, bilde og filming som det blir mer av, jobbing, og reising. Men en ting merker jeg, hver eneste dag, musikken er noe jeg må jobbe mer med. For den kan jeg bruke i alt jeg gjør. Den største drømmen jeg har med musikken er å få lage musikken som jeg bruker i filmene. Men det jeg egentlig vil med musikken er kun å kunne spille for meg selv i min egen stue og av og til kunne ta stuen min med meg ut til folk for å vise hva musikken er, om det er i form av video eller en konsert.

Musikk, bilder, film, maling, skriving eller hva enn det måtte være av kulturelle/kreative ting er en så viktig del av det jeg gjør Visst du har noe som er viktig for deg, visst du danser, maler, skriver eller noe som helst så er jeg interresert! Jeg har bestemt meg for å lage ett lite prosjekt der jeg filmer og tar litt bilder av folk som driver med forskjellige kreative ting, send meg gjerne en DM på Instagram der du forteller hva du gjør og hvor du befinner deg så kan vi se om det treffer med mine planer, vil bare prøve å lage en liten snutt om kreative ting. Yes. Eller la oss gjøre det mer spennende, din hobby! Gi meg en lyd!

Og forresten. Siden jeg er på blogglisten nå kan jeg si takk en gang til, er på topp 100 i Norge!

_Morten

Hvis du kunne valgt fra øverste hylle, hva ville du valgt å vært flink i:

a) Male
b)ta bilder
c)musikk (synge,spille instrument o.l.)
d)idrett
e)»din ting»

Svar gjerne i kommentarfeltet!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s