Litt svar!

Hei,

Etter jeg startet bloggen har jeg fått litt spørsmål og hatt litt å svare på, folk har lurt på om det går bra med meg ettersom de første innleggene etter jeg offentliggjorde bloggen var ganske personlige der det stod mye om det som har skjedd, så la meg snakke litt om det som skjer nå og status i dag!

For jeg har det helt fantastisk for tiden, det siste året har vært ganske bra. Selvsagt så har de vært gode og dårlige dager, men det har vært svært mange gode dager. Jeg har det svært bra, takk for at du spør, jeg skriver de innleggene på både gode og dårlige dager, for de kommer til meg uansett, og det er viktig å tenke på, for selv på den beste dagen kan slikt komme, men det går over. Jeg er og sånn at jeg må minne meg selv på hvor bra det faktisk er. En skal jo være realistisk med seg selv, men for meg har det vært mye at jeg har latt meg selv snakke meg ned. For skal en ha det bra så må en finne en måte å heie seg selv frem.

 

Svar på litt spørsmål:

Er dette en inspirasjonsblogg? Nja, jeg skriver om det fordi jeg syns det er viktig, jeg har ingenting til overs for å score hårvoks og moteklær, men å vise alt fra hva jeg gjør om dagen til å skrive om viktige ting som det føler JEG er viktigere.

 

Vil jeg at alle skal like det jeg skriver? Nei, det kan jeg ikke forlange, liker du det ikke? Da foreslår jeg at du lukker fanen og fortsetter dagen din som før. Men visst du liker det kan du jo følge siden ved å enten skrive mailen din til høgre her så får du oppdateringer når jeg legger ut noe nytt eller så kan du like siden på facebook.

 

Kommer du til å ha konkurranse av noe slag? Ja, jeg er konstant på jakt etter noe kjekt å kunne gi vekk til leserene på bloggen, men har ikke funnet noe enda. Har du forslag til et merke eller et firma som har kule ting gi gjerne en lyd.

 

Hva er målet med bloggen? Vil du kun ha den for å tjene penger eller er det noe mer? Målet er å nå ut til folk, å si min historie og vise at det går an å gjøre mye. Jeg har til nå tjent 0,00 kroner på bloggen. Null og niks.

 

Hva kamera bruker du? Jeg bruker Sony A6300 med Sigma C 30mm eller Sony 10-18mm (W) OSS.

 

Kommer du til å lage flere videoer snart? Ja! Det kommer en video om en uke ca håper jeg!

 

Visst dere har spørsmål dere vil at jeg skal svare på så kan dere sende de på DM på instagram eller kommentere de så kan jeg begynne å svare på ett spørsmål hver gang jeg legger ut ett innlegg, eller så tar vi en Q&A.

Ha en fin dag!
_Morten

Reklamer

En kommentar om “Litt svar!

  1. Eg syns du ska fortsette 👏👏👏Du e flink 😉 Mn legg ut på face og så eg klarer å følge med 😉 Stå på 👍👍👍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s