Sol og sommer!

Hei,

Nå sitter jeg i båten på Lindesnes og det er helt fantastisk varmt, vi skal snart til Mandal og se oss litt rundt der senere. Dagen i går var helt fantastisk. Vi startet tidlig på dagen fra Kopervik på Karmøy og kjørte til Lindesnes. Bare innseglingen til Lindesnes var helt idylisk. Dat var en del skodde hele veien fra Kopervik som vi kom fra i går, men da vi kom lenger og lenger sør ble det mindre og da vi kom til Lindesnes ble det helt klårt, temperaturen steg 5 grader og det var sommer. Dette er grunnen til at vi reiser så langt!

Pot3.jpg

Resten av uken skal vi nok bare drive rundt å så oss litt rundt før turen til slutt går mot Kristiansand og Dyreparken, en kan jo ikke være så langt sør uten å se den eneste piraten i Norge. Grunnen til Dyreparken er jo for at søsteren min kommer til helgen med datteren sin. Så, da får vi jo se om Kaptein Sabeltann har lært seg å seilie igjen, haha.

Mandal, har du noe jeg burde se eller gjøre i Mandal eller området rundt så legg igjen en kommentar, send meg en DM eller snap!

Jeg er på jakt etter et skateboard. Men what? Haha, jeg har i det siste prøvd meg litt på brettet og er på jakt etter et bra skateboard. Et som er litt mer behagelig enn et fra 90-tallet. Jeg skatet flere kilometer her om dagen og det å hatt et skateboard nå i sommer hadde vært gull, som om du vet en plass hvor jeg kan få tak i et skateboard i Mandal-Kristiansand-området så legg igjen en kommentar!

Kommer sterkt tilbake i morgen med litt mer info om hva som skjer og hvor vi er og den slags!

_Morten

snapcode

Følg meg på SnapChat så ser du hvor jeg er! 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s