Palmebyen Mandal (?)

Hei,

Da var vi i Mandal og skal faktisk snart videre derfra. Vi har hatt noen fantastiske dager, litt vind men ellers kun gode tilbakemeldinger. Og jeg fikk kjøpt skateboard. Eller et Pennyboard som jeg har fått bruke, uten å brekke noen bein eller noen skader.

Hvor er egentlig palmene i denne palmebyen? For jeg ser mye her, men palmer er det svært lite av, så visst noen har svaret gi meg gjerne en lyd! Hah. Men Det er en svært fin by, men kanskje jeg bare sier dert på grunn av det fine vêret vi har hatt? For 24 grader og sol er ikke hverdags hjemme akkuratt.

I dag setter vi kursen mot Ny-Hellesund og Kristiansand, hvor vi ender opp i natt er ikke godt å vite. Men vêret er så fint at det har ikke akkuratt noe å bety for oss, bare en plass med tilgang til land er fint. Å reise på slike turer er fantastisk, en kan reise hvor en vil, for en har jo hotellrommet med seg på turen. Så visst en ikke har noen planer om sommeren så kan båt anbefales, i Norge eller utland. En får sett så mye mer på en helt annen måte.

Jeg sitter å redigerer litt på en video som jeg lurer på om jeg skal legge ut når den er klar, men har slitt en del med å få den ferdig, for jeg får som regel kun et par timer om kvelden til å drive på med den, så da blir det lite fremgang.

Mandal 1

Har tatt en god del bilder som vil finne veien inn på nettsiden her til slutt, så gir en lyd når de kommer opp!

Mandal 2

Har hatt ett innlegg som jeg vil skrive nå lenge om selvbilde og litt innenfor det som jeg sikkert kommer til å begynne å skrive smått på nå en dag når jeg føler for det, for uansett hvor fint en har det på ferie så kan jeg innrømme at slike tanker aldri slipper helt taket. De dikterer ikke lenger hvordan jeg skal føle eller ha det, men de er der, så ja, det kommer flere innlegg de neste ukene!

Og DU! Du kan følge denne bloggen på flere måter, jeg setter stor pris på alle som trykker LIKER på Facebook, og visst du deler innleggene eller postene på FB så smiler jeg fra øre til øre! Takk for at du leser! Og ha en fantastisk dag!

_Morten

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s