Er jeg tilbake?!?

Hei!

Da var jeg tilbake i Oslo etter å ha vært hjemme i en uke, og siden ting er så travelt for tiden så har fokuset blitt dratt bort fra bloggen og inn på det å jobbe frem mot Norgesturné og alt det vi skal få til i gruppa. Men nå er det virkelig på tide med en liten oppdatering om hvordan dagsorden er. Haha. For ting skjer jo hele tiden og med en travel hverdag så har jeg jo opplevd en hel del ting.

Siden det er en travel hverdag og vi ikke kan røpe det som skal skje på showet så kommer jeg ikke til å si så mye om hva som skjer med showet, og for å være helt ærlig så er det ikke så mye å si helt enda, men jeg kommer nok til å røpe litt fremover som kan være kjekt for de største fansa av TSN. Men ja, jeg har det helt fantastisk her!
Jeg har nå komt tilbake fra høstferie og har hilst på alle de kjente fjesene som til nå har komt tilbake til skolen. Veldig godt å ha alle folkene tilbake på en plass igjen! Blir digg å komme igang med alt som skal skje denne kommende uken.

Så vil jeg snakke litt om meg. For jeg går stadig å tenker på hva jeg skal gjøre med bloggen, hvilken vei jeg skal dra ting, hva tema jeg skal ta opp, hva som er greit og hva som er mindre greit å snakke om, og det får meg til å lure på hvem som leser det jeg skriver, og hva er folk interreserte i å vite? Jeg har veldig lyst til å få laget en video der jeg snakker litt om tingenes tilstand og hva som skjer nå, men har vært litt usikker på video-formatet og hvordan det vil bli. Men ja, jeg har jo mine ting som jeg kommer til å ta frem å snakke om her men igjen så er det jo kjekt å skrive om ting folk lurer på eller svare på spørsmål. For jeg har sykt mye å skrive om, men det blir ofte til at jeg skriver ett innlegg så passer det liksom ikke å publisere det…

Men jeg tenker at vi kjører en slags kommentar/spørsmål/svar-runde av noe slag, visst det ikke kommer spørsmål så kommer jeg bare til å fortsette å skrive om det som faller meg inn og ting som fåregår i mitt liv. Ja. Ble en del ting i dag ja.. Haha.

Har du spørsmål, en mening eller noe du vil at jeg skal ta opp i bloggen? Legg gjerne igjen en kommentar! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s