Om meg

Hei, jeg heter Morten og er 23 år.

Født og oppvokst på Vestlandet.

Utdanning: Automatiker med fagbrev.

Etter mange års erfaring med å jobbe med Psykisk helse skriver jeg nå om det og av og til er jeg så heldig at jeg får holde foredrag om min historie og mine opplevelser rundt temaet. For meg er det viktig å dele det fordi det er noe som fortsatt er litt tabu å snakke om.

Så hva erfaringer har jeg med Psykisk helse?

Etter en trøblete oppvekst med en stor hendelse, som kan kategoriseres som et stort langt traume har jeg i senere tid gått i behandling hos terapeut i en lengre periode. Dette har gitt et veldig positivt utslag som har gitt meg overskudd til å dele mine erfaringer.

Erfaringene jeg deler er alt i fra mine mørkeste dager til stunder der en sitter å spiser is på Bryggen i Bergen. Litt sånn som livet er.

For foredrag eller andre henvendelser skriv gjerne under: