Om meg

Hei, jeg heter Morten og er 24 år.

Jeg har hatt mitt hovedfokus innen psykisk helse i snart ti år. Dette har resultert i at jeg har fått lov til å holde foredrag, være i paneler og få snakke om det sammen med en hel gjeng med smarte og flinke folk. En av mine hovedområder er å snakke om menns psykiske helse og hva som faktisk inngår i den.

Hvem er jeg?
Som sagt så er jeg i midten av 20-årene og jobber som ingeniør på Vestlandet. Utenom dette har jeg en podkast med to andre som heter Vanlige ting, den finner du på Spotify og YouTube, der du hører på podkast.

Podcasten sitt formål er å få frem tanker og ideer som vi sitter med der og da. Det er ingen plan når vi trykker record og det er lov til å snakke fritt om alt. Det er det viktiste, og da kommer vi helt naturligt frem til temaer som vi faktisk bryr oss om.

Så jeg og vi setter pris på om du lytter på en episode, og subscribe gjerne!

Mer info kan du finne på http://www.vanligeting.no eller trykke på knappen under.

Utenom dette har jeg siden 2016 jobbet for noen av Norges største kjendiser, og minste for den del, som frilanser innen lyd og lysdesign, eller bare riggearbeider.

Annen erfaring:

  • Ten Sing Norway v/ Rønningen Folkehøgskole 2018/2019
  • Styreleder og styremedlem i den ideelle org. EvoLAN 2015-2017 & 2021-d.d.
  • Frilans og selvstendig næringsdrivende 2016 – d.d.

For foredrag eller andre henvendelser skriv gjerne under: